
تفاوت اصلی هایفوتراپی با مزوتراپی
اگر در مورد درمان پوست کنجکاو باشید و درباره آن تحقیق کنید، روش های متعددی را خواهید دید. همه این روش ها در زمینه جوان سازی پوست و برطرف کردن مشکلات آن کار می کنند و اغلب آن ها نیز عملکرد مشابهی دارند. تعدد این روش ها در اغلب موارد باعث سردرگمی افراد می شود و آن ها را در انتخاب ناتوان می کند. در این مواقع فرد با سوالات متعددی مواجه می گردد. کار به چه صورت انجام می شود؟ مزایا و معایب هر روش کدام است؟ آیا این راهکارها تأثیری بر روی پوست دارند؟ میزان ماندگاری هر روش چقدر است؟ ممکن است با سوالات متعددی در این مورد روبرو شوید و با تحقیق جواب آن ها را نیز پیدا کنید، اما تصمیم گیری در مورد انتخاب مناسب ترین روش کمی سخت است. قرار نیست شما به تنهایی این کار را انجام دهید! قبل از هر کاری باید یک مرکز معتبر را برای کارهای درمانی پوست خود انتخاب کنید و با یک پزشک متخصص مشورت نمایید. پزشک پوست شما را معاینه می کند و با توجه به مشکل ایجاد شده و شدت آن، بهترین گزینه را معرفی می نماید. البته بد نیست قبل از مراجعه به پزشک اطلاعاتی در مورد روش های موجود داشته باشید و تفاوت بین آن ها را بدانید. هایفوتراپی و مزوتراپی دو روش پرطرفدار جوان سازی و ترمیم پوست هستند. این دو روش کاربردها و عملکردهای مشابهی دارند، اما به دو شیوه متفاوت انجام می شوند. برای این که تفاوت این دو روش را درک کنید باید نحوه عملکردشان را بشناسید و با کاربردهایشان آشنا شوید و نتیجه مقایسه هایفوتراپی با مزوتراپی را بدانید.هایفوتراپی چیست؟
هایفوتراپی یکی از بهترین روش های لیفت صورت بدون جراحی است. این روش با استفاده از یک دستگاه انجام می شود. این دستگاه امواج اولتراسوند را به سطح پوست وارد می کند و از این طریق کار لیفت را انجام می دهد. اولتراسوند همان امواجی هستند که در دستگاه سونوگرافی مورد استفاده قرار می گیرند. این امواج با شدت بالا و به طور متمرکز، وارد لایه های زیرین پوست می شوند و میزان حرارت آن را افزایش می دهند. امواج اولتراسوند تا عمق 4.5 میلی متری نفوذ پیدا می کنند و با تحریک سلول های پوستی، باعث تولید کلاژن بیشتر می شوند. افزایش تولید کلاژن، باعث درمان مشکلات پوستی شده و چین و چروک های ناشی از افزایش سن را نیز کاهش می دهد. از دیگر کاربردهای روش هایفو می توان به از بین بردن غبغب، از بین بردن جای جوش و درمان شلشدگی و افتادگی پوست اشاره کرد. هایفوتراپی به صورت سرپایی انجام می شود و جلسات درمانی کوتاهی دارد. در این روش هیچ برش یا جراحی بر روی پوست انجام نمی شود و نیاز به مراقبت خاصی نیز ندارد. هایفوتراپی یک درمان ایمن محسوب می شود و عارضه ای برای انسان ایجاد نمی کند. تنها عوارضی که ممکن است پس از هایفوتراپی برای انسان ایجاد شود، قرمزی، تورم و بی حسی ناحیه درمان است. این علائم موقتی هستند و پس از چند ساعت برطرف می شوند. هایفوتراپی ماندگاری بیشتری نسبت به روش های تزریق ژل دارد. از این رو، بسیار پرطرفدار بوده و در کشورهای اروپایی مورد استقبال قرار می گیرد.
مزوتراپی چیست؟
مزوتراپی صورت با تزریق انجام می شود. در این روش مواد مورد نیاز پوست شامل هیالورونیک اسید، انواع ویتامین، اسید آمینه ها و... مستقیما به لایه میانی پوست تزریق می شود و با تغذیه آن، باعث کلاژن سازی بیشتر آن می گردد. در این جا برند داروی مورد استفاده و میزان ترکیبات آن متفاوت است و به نظر پزشک بستگی دارد. متخصص پوست شما را مورد بررسی قرار می دهد و با توجه به مشکل ایجاد شده، داروی مورد نیاز را تزریق می کند. دارو به وسیله یک سوزن باریک و ظریف از چند نقطه وارد پوست می گردد. از مزوتراپی برای کلاژن سازی پوست و جوان سازی، بر طرف کردن چین و چروک ها، رفع سیاهی و لک های صورت و پر کردن منافذ و گودی ها استفاده می شود.